Alt innen rørleggerarbeid

Be om pristilbud

Våre tjenester

Vi leverer alt innen rørleggertjenester over hele Follo og de nært tilknyttede kommunene. Har du behov for baderomsrehabilitering, har vi en egen avdeling som utfører dette.

Installasjon av sanitæranlegg

Installering av varmeanlegg

Ski VVS utfører alt av sanitærinstallasjoner i nye boliger. Vi leverer komplette anlegg fra det kommunale nettet og tar hånd om prosessen fram til vannet er i kranene i din nye bolig. Vi tar oss også av prosjektering av både varme, sanitær og ventilasjon samt søknad til kommunen.

Går du med byggeplaner? Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud på VVS-arbeid i din bolig. Vi kan også avtale et møte for å se på tekniske løsninger fra vår utstilling.

Varme

Ferdigmontert varmepumpe i stue

I dag finnes det mange ulike boligvarmeløsninger på markedet, og ditt valg vil ha betydning for deg i mange år fremover. Vi hjelper deg å velge varmeløsningen som passer din bolig.

Varmepumpe

Det kan være mye å spare ved å velge varmepumpe – både økonomisk og med tanke på miljøet. Gjennomsnittlig vil investeringen nedbetale seg etter 6-7 år. Dette forutsetter grundige forundersøkelser, valg av riktig pumpe og korrekt utført installasjon. Ski VVS sørger for at løsningen blir optimal hos deg. Vi er forhandler av Mitsubishi varmepumper.

Pumpe- og vannforsyning

Ski vvs rørlegger jobber med rør under vask

Ski VVS leverer komplette vannforsyningsanlegg til deg som ikke har offentlig vann i hus eller hytte. Vi har også avtale med brønnborer for boring av vannforsyningsbrønn og energibrønner. Ski VVS benytter vannforsyningsanlegg fra EMS.

  • Hyttepumpe/Jetpumpe

  • Borehullspumpe/nedsenkbar pumpe

  • Trykktanker

Les mer om de ulike pumpene på EMS’ hjemmesider.

Minirenseanlegg

Minirenseannlegg utenfor hytte

Jets gråvannsrenseanlegg er en miljøvennlig løsning for rensing av avløpsvann fra hus og hytter. Teknologien som brukes er basert på en naturlig, biologisk renseprosess.

Med gråvannsanlegg fra Jets får du et komplett, trygt og fremtidsrettet rensesystem. Gråvannsanlegget leveres ferdig fylt med filtermasse, klart til å heises rett ned i en drenert byggegrop. Det eneste som må kobles til er inn- og utløpsrør for vann, samt strøm.

Utskifting av oljekjele

Varmeanlegg

Fra 2020 blir det forbudt med oljekjele i bygg og boliger. Ta grep nå og få dobbel støtte fra Enova!

Denne brosjyren gir et godt innblikk i hva du må tenke på når du skal konvertere fra fossil olje til et alternativt system. Vi gir deg totalentreprise på utskifting fra oljekjele til fornybar energi. Graving, elektrikertjenester og annet arbeid er inkludert. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Inngå serviceavtale med Ski VVS

For bedrifter og institusjoner og større bygg kan vi tilby serviceavtale. Ta kontakt på post@skivvs.no eller ring 64 87 66 44 for et uforpliktende møte.