Rehabilitering av bad

Be om pristilbud

Moderne løsninger for god komfort og optimal utnyttelse

Trenger badet en komplett overhaling? Vi i Ski VVS har lang erfaring med rehabilitering av bad. Faktisk har vi en helt egen avdeling som jobber utelukkende med dette fagområdet. Dette betyr at du er sikret at arbeidet utføres av kvalifiserte fagfolk med spesialkompetanse på feltet.

Moderne mørkt bad

Vi pusser opp badet for deg

Det er svært viktig at rehabiliteringsarbeid på bad utføres av fagfolk, nettopp fordi fallhøyden er stor dersom noe gjøres feil. Vi tar oss av alt fra flislegging og montering av varmekabler til installasjon av dusj og andre VVS-artikler.

Bad med toalett, vask, tørketrommel og vaskemaskin

Optimal baderomsinnredning
for dine behov

Ski VVS samarbeider med markedsledende leverandører innen baderomsinnredning. Ved valg av innredning til badet er det viktig å tenke på ting som plassutnyttelse, komfort, levetid og tidløshet. Vi har erfaringen og kunnskapen til å rådføre deg til riktig valg av baderomsmøbler.

Ønsker du å motta et pristilbud på oppussing av bad?

Vi kommer gjerne på en gratis befaring. Dette gir oss et bedre grunnlag til å gi deg et mest mulig nøyaktig prisanslag og tidsestimat. Samtidig kan du benytte muligheten til å spørre oss om våre profesjonelle råd!

Avtal befaring